Yhteistyökumppanit

Mellano

Valmistaa mittojen ja toiveiden mukaisia kalusteita Savon sydämessä, Lapinlahdella.

Valikoimaa on kehitetty ja laajennettu vuodesta 1992. Mellanon vahvuuksia ovat nopea toimitus ja yli 8000 sävyn valikoima maaliovissa.

Cosentino Group

on globaali, espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa kodin innovatiivisia pintoja. Cosentinon materiaalituotemerkkejä ovat Silestone, Dekton ja Sensa.

Festivo

Kotimaiset tyylikkäät Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki.

AEG

on upeasta muotoilusta ja edistyksellisestä helppokäyttöisyydestä tunnettu saksalainen kodinkonevalmistaja.

Eletrolux

on maailmanlaajuinen kodinkonemerkki, jolla on laaja mallisto laitteita koteihin ja ammattilaiskäyttöön. Koneet ovat moderneja, yksilöllisiä ja korkealuokkaisia.

GRAM

tunnetaan kodinkoneista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. Koneet ovat ympäristöä säästäviä ja ajatonta pohjoismaista designia.

Dreamled Oy

on keittiövalaistuksen edelläkävijä, joka panostaa korkeaan värintoistoon, valaistuksen tasaisuuteen ja teknologian laatuun.

Hettich

on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä kalustehelojen valmistajista.

SAVO

on suomalainen perheyritys, joka tuottaa, kehittää ja markkinoi liesituulettimia, joissa on otettu huomioon turvallisuus, ergonomia, muotoilu ja käyttömukavuus.

Stala Oy

on suomalainen, kansainvälisesti toimiva perheyritys, jolla on juuret syvällä suomalaisen työn, toimivan designin, kestävien materiaalinen ja tinkimättömän laadun arvostamisessa.

Ylämaan Graniitti

on 100 % kotimainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia sisustuskivituotteita graniitista ja kvartsikomposiitista.

DB Schenker

on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Löydä lähin AINA-myymälä