Yhteistyökumppanit

AEG

on saksalainen kodinkonevalmistaja, joka on tunnettu upeasta muotoilusta ja edistyksellisestä helppokäyttöisyydestä. Yhteistyötä tehdään kodinkoneissa.

Cosentino Group

on globaali, espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa kodin innovatiivisia pintoja. Tuotemerkit Silestone, Dekton ja Sensa. Yhteistyötä tehdään kodin kivitasoissa.

DB Schenker

on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia. Yhteistyötä tehdään kuljetuksessa.

Dreamled Oy

on keittiövalaistuksen edelläkävijänä, joka panostaa korkeaan värintoistoon, valaistuksen tasaisuuteen ja teknologian laadukkuuteen. Yhteistyötä tehdään kodinvalaistuksessa.

Eletrolux

on maailmanlaajuinen kodinkonemerkki, jolla on laaja mallisto laitteita koteihin ja ammattilaiskäyttöön. Koneet ovat moderneja, yksilöllisiä ja korkealuokkaisia. Yhteistyötä tehdään kodinkoneissa.

GRAM

tunnetaan kodinkoneista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. Koneet ovat ympäristöä säästäviä ja ajatonta pohjoismaista designia. Yhteistyötä tehdään kodinkoneissa.

Hettich

on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä kalustehelojen valmistajista. Yhteistyötä tehdään kodin toiminnallisuuden sekä erilaisten mekanismien ja kalustehelojen kanssa.

SAVO

on suomalainen perheyritys, joka tuottaa, kehittää ja markkinoi liesikupuja ja tuulettimia, joissa on otettu huomioon turvallisuus, ergonomia, muotoilu ja käyttömukavuus. Yhteistyötä tehdään liesikuvuissa.

Stala Oy

on suomalainen, kansainvälisesti toimiva perheyritys, jolla on juuret syvällä suomalaisen työn, toimivan designin, kestävien materiaalinen ja tinkimättömän laadun arvostamisessa. Yhteistyötä tehdään kodin altaiden kanssa.

Ylämaan Graniitti

on 100 % kotimainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia sisustuskivituotteita graniitista ja kvartsikomposiitista. Yhteistyötä tehdään kodin kivitasoissa.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Olet askeleen lähempänä unelmiesi keittiötä.

Löydä lähin AINA-myymälä