Sinun toimiva keittiösi

Tämän päivän koti ja keittiö suunnitellaan asukkaiden tarpeiden mukaan. Kokkaavan suurperheen keittiö on erilainen kuin sinkkutalouden.

Kun tavaraa, kodinkonetta tai hyllyä ei käytetä, sen ei välttämättä tarvitse olla esillä. Näin kotiin saadaan siistimpi yleisilme.  Arki on mukavampaa, kun kaikelle on oma paikkansa.

Toimivan keittiön suunnittelu

Suunnittelu on kaiken avain ja sen kolme kulmakiveä ovat välimatkat, ergonomia ja järjestys.

Suunnittelu vaatii aikaa, mutta lopputulos palkitsee taatusti. Kodin kaikki neliöt tuodaan hyötykäyttöön. Toiminnalliset ratkaisut helpottavat myös työskentelyä ja kodin puhtaanapitoa ja aikaa säästyy.

Toimivassa keittiössä kaikelle on oma paikkansa. Kun keittiön tarvikkeet ja työpisteet ovat lähellä toisiaan, ei ruokaa laittaessa tarvitse kurottaa paikasta toiseen. Kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Ergonomia huomioidaan, jolloin mm. työtason korkeus on käyttäjälleen oikea.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Aamiaiskaappi

Ihana aamu voi alkaa, kun kaikki aamiaistarvikkeet löytyvät yhdestä kaapista.
Kahvinkeitin ja leivänpaahdin vievät yleensä kallisarvoista pöytäpinta-alaa muulta toiminnalta, mutta aamiaiskaappiin kätkettynä ne eivät kerää pölyä tasoilla. Kaapin sisällä on pistorasia, joten tarvittava laite on helppo ottaa käyttöön.

Aamiaiskaappi sopii varsinkin eleettömään skandinaaviseen keittiöön, mutta myös runsaammat tyylit hyötyvät lisääntyneestä laskutilasta.

 

Ihanasti piilossa

Liuku- ja taitto-ovilla, laatikostoilla, kääntyvillä mekanismeilla sekä erilaisilla sarana- ja hidastevaihtoehdoilla tilaan saadaan paljon erilaisia toiminnallisuuksia ja käyttömukavuutta.

Keittiösaareke lisää lasku-, säilytys- ja työskentelytilaa sekä tilan toimivuutta. Saareketta voidaan käyttää myös ruokailutilana. Pyörillä saarekkeesta saa liikuteltavan ja sijoituspaikkaa voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

Kodinhoitohuoneessa pesuaineet ja siivoustarvikkeet ovat helposti käytettävissä, kun ne sijoitetaan kaapista ulos tulevaan mekanismiin.

Lue myös >> Keittiön parhaat säilytysvinkit

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Olet askeleen lähempänä unelmiesi keittiötä.

Löydä lähin AINA-myymälä