Kiintokalusteet suunnittelusta asennukseen

Palvelemme toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Oletpa sitten suunnittelemassa keittiöremonttia, rakentamassa uutta kotia tai teettämässä vaikka koko seinän peittävää hyllykköä olohuoneeseen, me kuulemme toiveesi ja annamme ammattitaitomme käyttöösi.

Kiintokalusteiden suunnittelu

Uusien kiintokalusteiden hankinnassa suunnittelu on kaiken A ja O. Ammattitaitoiset suunnittelijamme kuuntelee toiveesi tarkasti ja esittelee suunnitelman, jossa on huomioitu toiveesi muun muassa estetiikan, toimivuuden ja budjetin suhteen.

Teetkö remonttia vai rakennatko uutta? Onko tila oma, vuokralla vai kenties sijoitusasunto?

Alkukartoituksessa lähdetään liikkeelle tilan pohjakuvasta: missä ovat ikkunat, ovet ja vesipiste, mihin tulevat kodinkoneet? Suunnitelmassa huomioimme tilan ja kalusteiden käytettävyyden sekä sisustukselliset toiveet.

Voimme sopia tapaamisen kotiisi tai lähimpään AINA-myymälään. Kotona suunnittelija voi auttaa mittaamaan ja kartoittamaan nykyisten kalusteidesi kunnon, siltä varalta että niistä voisi hyödyntää jotain.

Auktorisoidut AINA-suunnittelijat ovat alan parhaita ammattilaisia! Me AINAlla panostamme suunnittelijoidemme ja kumppaniemme koulutukseen

Tarvitsetko rahoitusta?

Uutta keittiötä haaveillessa on hyvä miettiä etukäteen myös käytettävissä oleva budjetti. Budjetti antaa raamit suunnittelulle – pienelläkin budjetilla tehdään suuria muutoksia, käytettävissä oleva summa ohjaa mm. materiaalivalinnoissa.
AINAn laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja todella paljon, jos kaipaat apua budjettisi suunnitteluun autamme mielellämme.

Tarvitsetko rahoitusta? Remonttilainan kilpailuttaminen kannattaa, se vie vain muutaman minuutin ja saat vuorokauden sisällä parhaat lainatarjoukset sähköpostiisi.

Laaja valikoima

Kun tilan mitat ja muut tilaan vaikuttavat tekijät on huomioitu ja käyttötarkoitus, esteettiset toiveet sekä budjetti on selvillä teemme suunnitelman jossa ehdotamme myös uusia, tilaa säästäviä ja käytäntöä helpottavia ratkaisuja. Saat tilastasi havainnekuvat sekä tarjouksen, jota voidaan tarvittaessa vielä hioa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kotimaiset AINA-kalusteet valmistetaan kotimaisen Mellanon tehtaalla mittojesi mukaan kustannustehokkaasti, mutta laadusta tinkimättä.

 

Puusepän palvelut

Joskus tilaan saadaan paras lopputulos puusepän palvelun avulla, esimerkiksi pyöreät muodot tai erikoisimmat mekanismit syntyy kustannustehokkaammin käsityönä.

Kysy lisää lähimmästä AINA-myymälästäsi.

 

Toimitamme nopeasti

Kun suunnitelma on valmis tilattavaksi, sovimme sinulle sopivan toimitusajan. AINA on alan nopein toimija ja hoidamme keittiöremonttisi tilauksesta viimeistelyyn, jopa alle kahdessa viikossa! Halutessasi voit tilata meiltä kalusteet myös asennettuna.

Huolehdimme viimeistellystä lopputuloksesta, tyytyväisyytesi lopputulokseen on meille tärkeintä.

Avaimet käteen

AINAlta saat kalusteet myös asennettuna, useat AINA-myymälät tarjoaa myös laajempia remontteja, joten kysy tarjous vaikka heti.

Tiesithän, että asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontista voit saada kotitalousvähennystä?  Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa/henkilö ja vähennyksen omavastuu on 100 euroa. Vähennys kohdistuu remontin työn osuuteen.

Asiakastyytyväisyys

Meille AINAlla asiakastyytyväisyys on kunnia-asia.

Lupaamme tuotteillemme laajan takuun! Kalusteillamme on 25 vuoden takuu ja esim. saranoilla ja laatikoilla takuu on 15 vuotta.
AINAn tekemällä asennustyöllä on kahden vuoden takuu.

Olemme kiitollisia palautteestasi!

Lataa keittiön ostajan opas!

Kokosimme yhteen pakettiin vinkit keittiöremontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Lataa opas

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Löydä lähin AINA-myymälä