Miten keittiöremontti etenee?

Mietitkö, miten keittiöremontti yleensä etenee? Keittiö- tai kalusteremontti AINAn tapaan on helppo ja vaivaton.

Ideoi sinä ja kerro meille, mitä keittiöltäsi haluat! Me kuulemme toiveesi ja annamme ammattitaitomme käyttöösi.

Maksuton suunnitelma

Kalusteremontissa suunnittelu on kaiken A ja O. Varaa aika meille! Tapaamisessa käydään läpi toiveesi keittiön tai tilan ulkonäöstä ja käyttötilanteista, joihin remontin tulisi vastata.

Teetkö remonttia vai rakennatko uutta? Onko tila oma, vuokralla vai kenties sijoitusasunto?

Alkukartoituksessa lähdetään liikkeelle tilan pohjakuvasta: missä ovat ikkunat, ovet ja vesipiste, mihin tulevat kodinkoneet? Suunnitelmassa huomioimme tilan ja kalusteiden käytettävyyden sekä sisustukselliset toiveet.

Voimme sopia tapaamisen kotiisi tai lähimpään AINA-myymälään.

gold decor

Tarvitsetko rahoitusta?

Uutta keittiötä haaveillessa on hyvä miettiä etukäteen myös käytettävissä oleva budjetti. Budjetti antaa raamit suunnittelulle – jättibudjetti ei ole välttämätön, mutta käytettävissä oleva summa antaa suuntaa mm. materiaalivalinnoille. AINAn laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehdot myös pienemmänkin budjetin keittiöremonttiin.

Tarvitsetko rahoitusta? AINA tarjoaa sinulle myös joustavan rahoitusmahdollisuuden.

Kahvipavut

Keittiö sinulle

Onnistuneen keittiöremontin mittari on siinä, kuinka hyvin lopputulos vastaa toiveitasi. Tässä vaiheessa kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi, ja tuomme oman kokemuksemme tueksesi.

Mikä tyylisuunta puhuttelee sinua ja miten haluat tilan toimivan? Entä missä värimaailmassa liikumme?

Toiveiden tarkentuessa AINAn laajasta mallistosta valitaan kalusteille materiaalit, mallit ja värit.

Ammattilaisen apu

Kartoituksen ja toiveiden kuulemisen jälkeen kerromme, miten kokonaisuus voidaan toteuttaa käytännössä.

Esitämme  sinun toiveidesi mukaan sovitetut ammattitaitoiset ratkaisut ja ehdotamme myös uusia, tilaa säästäviä ja käytäntöä helpottavia ratkaisuja. Otamme huomioon myös tilan muut rajoitukset ja sovitamme ne yhteen. AINA-ammattilaisen avulla keittiöremontti onnistuu aina.

Auktorisoidut AINA-suunnittelijat ovat alan parhaita ammattilaisia! Me AINAlla panostamme suunnittelijoidemme ja kumppaniemme koulutukseen.

Suunnitelma keittiöllesi

Yhdessä sovittujen ratkaisujen sekä materiaali- ja varustevalintojen jälkeen teemme tilalle suunnitelman, josta kokonaisuus on selkeästi nähtävissä.

Suunnitelmaa muokataan siihen saakka, että lopputulos vastaa toiveitasi. Meille tärkeää on työn laatu ja tarkkuus, joten tarkastusmittaamme tilan ennen kalusteiden tilausta.

Auktorisoidut AINA-suunnittelijamme ovat alan parhaita ammattilaisia ja auttavat sinua juuri sinun tarpeisiisi sopivan keittiön suunnittelussa.

Toimitus ja asennus

Kun suunnitelma on valmis tilattavaksi, sovimme sinulle sopivan toimitusajan. AINA on alan nopein toimija ja hoidamme keittiöremonttisi tilauksesta viimeistelyyn, jopa alle kahdessa viikossa! Halutessasi voit tilata meiltä myös pelkät kalusteet.

Huolehdimme viimeistellystä lopputuloksesta, tyytyväisyytesi tulokseen on meille tärkeintä.

Avaimet käteen

Haluatko, että hoidamme myös kalusteiden asennuksen eli teemme kaiken alusta loppuun?

Teemme mielellämme kaiken puolestasi, joten kysy tarjous vaikka heti.

Tiesithän, että asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontista voit saada kotitalousvähennystä?  Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa/henkilö ja vähennyksen omavastuu on 100 euroa. Vähennys kohdistuu remontin työn osuuteen.

valkoinen ruusu

Asiakastyytyväisyys

Meille AINAlla asiakastyytyväisyys on kunnia-asia.

Lupaamme tuotteillemme laajan takuun! Kalusteillamme on 25 vuoden takuu ja esim. saranoilla ja laatikoilla takuu on 15 vuotta. AINAn tekemällä asennustyöllä on kahden vuoden takuu.

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään kahden viikon päästä toimituksesta tai asennuksesta kysyäksemme, miten onnistuimme ja taataksemme tyytyväisyytesi.

Voit jättää meille aina myös palautetta verkkolomakkeen kautta.

Lataa keittiön ostajan opas!

Kokosimme yhteen pakettiin vinkit keittiöremontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Lataa opas

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Löydä lähin AINA-myymälä