Miten keittiöremontti etenee?

Mietitkö miten keittiöremontti yleensä etenee? Keittiö- tai kalusteremontin etenemisessä kuuntelemme sinua, toiveitasi ja annamme ammattitaitomme käyttöösi.

Maksuton suunnitelma

Kalusteremontissa suunnittelu on kaiken A ja O. Keittiöremontin lähtökohtana toimii asiakkaan toiveet ja tarpeet, joita kuunnellen teemme maksuttoman suunnitelman. Suunnitelmassa huomioimme tilan ja kalusteiden käytettävyyden sekä sisustukselliset toiveet.

Voimme sopia tapaamisen kotiisi tai lähimpään AINA-myymälään.

Teetkö remonttia vai rakennatko uutta? Onko tila oma, vuokralla vai kenties sijoitusasunto?

Alkukartoituksessa lähdetään liikkeelle tilan pohjakuvasta, ikkunoiden, ovien, vesipisteen sekä kodinkoneiden paikoista.

gold decor

Tarvitsetko rahoitusta?

Keittiöremonttia haaveillessa on hyvä miettiä budjetti, koska se antaa raamit suunnittelulle ja pitää kokonaisuuden toteutettavana.

Suuri budjetti ei ole tarpeellinen, mutta käytettävissä oleva summa antaa suunnan mm. materiaalivalinnoille. AINAn laaja valikoima tarjoaa mahdollisuuden pienemmänkin budjetin keittiöremonttiin.

Tarvitsetko rahoitusta? AINA tarjoaa sinulle myös rahoitusmahdollisuuden.

Kahvipavut

Keittiö sinulle

Asiakkaidemme toiveet ovat suunnittelussa onnistuneen keittiöremontin kulmakivi. Tässä vaiheessa kuuntelemme toiveesi ja vaatimuksesi tilalle ja tuomme oman kokemuksemme tueksesi.

Mikä tyylisuunta puhuttelee sinua ja miten haluat tilan toimivan? Entä missä värimaailmassa liikumme?

Toiveiden tarkentuessa AINAn laajasta mallistosta valitaan kalusteille materiaalit, mallit ja värit.

Ammattilaisen apu

Toiveiden ja tarpeiden jälkeen kerromme miten kokonaisuus toteutetaan käytännössä. Olemme alan parhaita ammattilaisia, joten teemme ammattitaitoiset ratkaisut sinun toiveiden mukaan.

Ehdotamme myös uusia, tilaa säästäviä ja käytäntöä helpottavia ratkaisuja. Otamme huomioon myös tilan muut rajoitukset ja sovitamme ne yhteen. AINA-ammattilaisen avulla keittiöremontti onnistuu aina.

Suunnitelma keittiöllesi

Yhdessä sovittujen ratkaisujen sekä materiaali- ja varustevalintojen jälkeen teemme tilalle suunnitelman, josta kokonaisuus on selkeästi nähtävissä.

Suunnitelmaa muokataan siihen saakka, että lopputulos vastaa toiveitasi. Meille AINAlla on tärkeää laatu ja tarkka työ, joten ennen kalusteiden tilausta ja remonttia tila vielä tarkastusmitataan.

Onnistunut keittiöremontti on puoliksi tehty kun suunnitelma on valmis.

Toimitus ja asennus

Kun suunnitelma on valmis tilattavaksi sovimme sinulle sopivan toimitusajan. AINA on alan nopein toimija ja hoidamme keittiöremonttisi tilauksesta luovutukseen jopa alle kahdessa viikossa. Voit tilata myös pelkät kalusteet kauttamme.

Tarkastamme myös, että tila on valmiina, kun kalusteet saapuvat. Onhan tilan pintaremontti siis valmis ja sähköpistokkeet toiminnassa?

Avaimet käteen

Haluatko, että hoidamme myös kalusteiden asennuksen eli teemme kaiken alusta loppuun?

Teemme mielellämme kaiken puolestasi, joten kysy meiltä myös AINAn asennuspalvelua.

Tiesitkö muuten, että voit saada kotitalousvähennystä, jos teetät esim. siivousta tai asunnon remontointia kotona tai vapaa-ajan asunnossa? Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa/henkilö ja vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

valkoinen ruusu

Asiakas-tyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille AINAlla kunnia-asia ja otamme sen vakavasti.

Lupaamme tuotteillemme takuun ja esim. saranoilla ja laatikoilla takuu on 15 vuotta. AINAn asennustyöllä on kahden vuoden takuu.

Viimeistään kahden viikon päästä toimituksesta tai asennuksesta otamme sinuun yhteyttä taataksemme tyytyväisyytesi.

Voit kertoa meille onnistumisestamme myös AINAn verkkolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Olet askeleen lähempänä unelmiesi keittiötä.

Löydä lähin AINA-myymälä