Kaunis ja toimiva koti – AINA

Korkealaatuiset kotimaiset kalusteet ja valtavasti vaihtoehtoja – siinä ovat syyt AINAn suosioon.

Mallistomme koostuu moderneista uutuuksista, mutta myös ajattomista klassikoista. Voimme toteuttaa todella laajan skaalan eri tyylejä asiakkaidemme persoonallisten mieltymysten mukaan. Jo värimaailmassa on valtavasti valittavaa: useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä!

AINAssa yhdistyvät kestävyys ja korkea laatu. Kalusteissa käytetään pelkästään parhaita materiaaleja ja mekanismeja. Tuotteidemme tekninen laatu on todistetusti markkinoiden paras jatkuvan laaduntarkkailun ansiosta.

AINAlta löytyvät kalustemallit niin keittiöön, kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen sekä vaatesäilytykseen. Inspiroidu remonttiin!

Joko sinulla on idea?

Kerro meille toiveesi ja auktorisoitu AINA-suunnittelija tekee sinulle maksuttoman suunnitelman. Löydämme parhaan ratkaisun niin tilan toiminnallisuuden kuin tyylin suhteen! Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.

 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kotimaisuus ja järkevä hinta

100 % kotimaisten AINA-tuotteiden takana on lapinlahtelainen Mellano Oy, joka on valmistanut kalusteita jo yli 25 vuoden ajan. Suomalainen luonto on AINAlle tärkeä asia. Kunnioitamme ympäristöä kalusteiden tuotannossa.

Kotimaisuudestaan huolimatta AINA on myös hinnaltaan järkevä! Jos budjetti siitä huolimatta mietityttää, tutustu AINAn joustavaan ja edulliseen rahoitukseen.

Nopea toimitus ja kattava takuu

Kun remontti on alkanut, ei millään malttaisi odottaa valmista. Voimme ylpeinä kertoa, että Suomen nopein mittatilauskalusteiden toimitusaika on AINAn hallussa. Toimitamme uudet kalusteesi asennettuna jopa alle kahdessa viikossa!  Laadusta ja huolellisesta toteutuksesta emme tietenkään tingi – siitä osoituksena kattava takuu. Auktorisoidut AINA-asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, lopputulos on sitä mitä pitääkin.

Tutustu AINA-takuuseen

Löydä lähin AINA-myymälä

Ammattilaiset palveluksessasi ympäri Suomen

Auktorisoidut AINA-ammattilaiset palvelevat sinua ympäri Suomen, yhteensä 13 eri paikkakunnalla.

Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme jatkuvasti myös uusia AINA-ammattilaisia. Me AINAlla panostamme suunnittelijoidemme ja kumppaniemme koulutukseen.

Asiakastyytyväisyydestä pidämme huolta muun muassa

  • Kuuntelemalla asiakasta
  • Tuomalla uusia ideoita
  • Ammattitaitoisella asiakaspalvelulla
  • Laadukkaalla ja laajalla kalustevalikoimalla
  • Huolellisella suunnittelulla
  • Kunnioittamalla budjettia
  • Taidokkaalla toteutuksella
  • Kattavalla takuulla

AINA-keittiön mukana Huvila & Huussi -ohjelmassa

Katso jakso, jossa sukumökki kokee muodonmuutoksen mm. uuden AINA-keittiön muodossa. Kuvattu materiaali on Huvila & Huussi-ohjelmasta, joka on esitetty Nelosella.

 

Katso jakso Ruutu-palvelusta

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Löydä lähin AINA-myymälä