Liukuovikaappi ja säilytysjärjestelmä

Tervetuloa kauniiseen kotiin!
AINAn avulla kotisi ensivaikutelma on tyylikäs, harkittu ja toimiva. Fiksu ja toimiva eteinen antaa paitsi tilaa pukea ja riisua, myös ennakko-odotuksen koko asunnon tyylistä. Käytännöllisillä tilaratkaisuilla sekä liukuovikaapeilla luodaan toiveidesi mukainen ilme kotiisi tai julkisiin tiloihin. 

AINA-kalustemallistosta löydät niin skandinaavista, modernia kuin ajattomia klassikoita. Värivalikoimamme on laaja: useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. 100 % kotimaisen AINAn materiaalit ja mekanismit ovat laadukkaat, mutta hinta silti järkevä.

Liukuovikaapit – toimivat ratkaisu

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Liukuovikaapit voidaan tarpeen mukaan varustella erilaisilla hyllyillä sekä mekanismeilla kuten koreilla, tangoilla tai solmiotelineellä. Liukuovikaapit ovat täydellisiä ratkaisuja varsinkin pieniin tiloihin ja kohteisiin, joissa saranaovet eivät mahtuisi aukeamaan. 

Liukuovikaappien ovien sekä runkojen värivalikoima on laaja ja antaa mahdollisuuden koota täysin omien tarpeiden mukaisen kokonaisuuden. Esimerkiksi mallistoomme kuuluvassa Magia- liukuovikaapissa on elegantit ja valoa heijastavat liukuovet. Kaapistoon voidaan valita myös kiiltävä lasipinta tai kirkas peili, jolloin tila avartuu entisestään. 

Kalusteet ja remontit saat myös AINA-rahoituksella – ja toimituksen jopa alle kahdessa viikossa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on lisäksi kattava takuu.
Kurkkaa alta mallistoomme ja ole yhteydessä – teemme maksuttoman suunnitelman, jotta remonttisi pääsee etenemään! Suunnitellaan yhdessä toimivat säilytysjärjestelmät tai liukuovikaapit kotiisi!

Kilpailuttamalla remonttilainan rahoitat kalusteremontin edullisemmin

Remonttilainaa kannattaa hakea Sortterin avulla, jotta saat lainan parhaan koron takuulla.

Lainan hakeminen Sortterin kautta on:

  • Turvallista – Sortter toimii vain luotettavien pankkien kanssa
  • Maksutonta – lainatarjousten hakeminen on ilmaista
  • Helppoa – saat yhdellä hakemuksella monta reilua tarjousta

Sortter tarjoaa myös parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, Sortter hyvittää sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Palvelun tarjoaa Sortter Oy, Bulevardi 21, 00180, Helsinki

 

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Löydä lähin AINA-myymälä 

aloevera