Kylpyhuonekalusteet

Kosteuden kestävää - tyylistä tinkimättä
Kestävät, korkealaatuiset ja helppohoitoiset AINA-kylpyhuonekalusteet ovat aina myös toivomasi näköiset! Luo tunnelmaa kylppäriin väreillä, pinnoilla tai vaikka vivahteilla suomalaisesta luonnosta.
Kylpyhuonekalusteiden värivalikoimamme on laaja: useimmat märkätiloihin soveltuvat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. 100 % kotimaisen AINAn kylpyhuonekalusteiden materiaalit ja mekanismit ovat laadukkaat, mutta hinta silti järkevä.

Kylpyhuonekalusteet luovat tunnelman

Kylpyhuonekalusteilla voidaan luoda tilaan toivottu tunnelma. Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä. Suomalaista luontoa sekä puuta saadaan tuotua kylpyhuoneessa tyylikkäästi esille Decor-kuoseilla. Puumainen laminaattipinta tuo tilaan pehmeyttä. Modernit ovipinnat taas sopivat uniikkia tyyliä etsivälle. 

Valmistamamme kylpyhuonekalusteet ovat kestäviä ja helppohoitoisia ja sopivat täydellisesti niin isoihin kuin pieniin tiloihin. Autamme sinua valitsemaan tilaan sopivat kylpyhuonekalusteet ja värisävyt. Toteutetaan yhdessä unelmiesi toimiva ja näyttävä kylpyhuone! 

Kalusteet ja remontit saat myös AINA-rahoituksella – ja toimituksen jopa alle kahdessa viikossa. AINA-tuotteilla ja asennuksella on lisäksi kattava takuu.
Kurkkaa kylpyhuoneisiin alta ja varaa jo tänään maksuton suunnittelu AINA-ammattilaiselta!

Kilpailuttamalla remonttilainan rahoitat kalusteremontin edullisemmin

Remonttilainaa kannattaa hakea Sortterin avulla, jotta saat lainan parhaan koron takuulla.

Lainan hakeminen Sortterin kautta on:

  • Turvallista – Sortter toimii vain luotettavien pankkien kanssa
  • Maksutonta – lainatarjousten hakeminen on ilmaista
  • Helppoa – saat yhdellä hakemuksella monta reilua tarjousta

Sortter tarjoaa myös parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, Sortter hyvittää sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Palvelun tarjoaa Sortter Oy, Bulevardi 21, 00180, Helsinki

 

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Löydä lähin AINA-myymälä 

aloevera