Keittiösuunnittelu Tampere

 

AINA Tampere Kodin remontit

Keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen suunnittelu, kalusteet ja remontointi sekä säilytysjärjestelmät koko kotiin. Aina Tampere Kodin remontit palvelee koko Pirkanmaalla Sastamalasta Kuhmoisiin ja Valkeakoskelle. Saman katon alta kotimaiset kiintokalusteet järkevään hintaan ja ekspertin näkemykset suunnitteluun!

 

Yhteystiedot

Osoite: Palmrothintie 2, Pirkkala, Suomi (Sijaitsemme Citymarketin vieressä.)

Avoinna: ma–pe klo 8–16

 

Veli Hämeenkaski

0400422787

veli.hameenkaski@ainakeittiot.fi

 

Yritys: Huoneistoremontti Ykkönen Oy

 

 

 

 

I-malliset keittiöt

Katso I-mallisten keittiökokonaisuuksien esimerkkihinnat.

Katso hinnat

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluajan voit varata, vaikka keittiöremontti, kylpyhuoneen uudistus, toimivampi kodinhoitohuone tai uuden kodin rakentaminen olisivat vasta ajatuksen asteella. 

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyvät:

  • tarvekartoitus
  • selkeät mitat kohteesta
  • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
  • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Halutessasi voimme tehdä suunnitelman myös etänä tai piipahtaa kotikäynnille.

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Hyviä syitä valita Aina Tampere Kodin remontit

 

Meiltä saat käyttöösi pitkän kokemuksen ja tuoreita ideoita suunnitteluun.

Kalusteemme valmistetaan Suomessa tilaustyönä. Meillä on Avainlippu-merkki.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa. 

Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla, ja ne myös pitävät: odotettavissa ei ole yllätyskustannuksia tai tarjoushinnan kylkiäisenä ilmaantuvia piilokuluja.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

 

Keittiön suunnittelu, kalusteet ja remontti Pirkanmaalla

Oletko remontoimassa nykyistä keittiötä tai suunnittelemassa tulevaan kotiisi aivan uutta? Yhdistä valinnoissasi tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu ja käänny meidän puoleemme!

Mallistoomme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Niistä ja muista elementeistä yhdistellään yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa.

Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

 

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Hyvin suunniteltu makuuhuoneen kiintokalustus toimii kuin magneetti: kun säilytysjärjestelmä toimii, tekee vaatteet ja lakanat mieli järjestellä heti kaappiin. Kaikki löytää tiensä omalle paikalleen, ja koko makuuhuoneen tunnelma rauhoittuu unelle otolliseksi. Samalla ilmassa leijuvan huonepölyn määrä minimoituu.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

 

Kosteutta kestävät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Tampereen Kodin remonteista saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Kodinhoitohuoneessa käytännöllisyys ja kauneus eivät sulje toisiaan pois. Myös tässä tilassa on lupa viihtyä – ja nauttia siitä, miten kaikki tavarat löytävät säilytysjärjestelmistä paikkansa ja fiksut mekanismit jättävät enemmän tilaa puuhailulle.

  • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puuta muistuttava laminaattipinta. 
  • Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavisen eleettömiä kaappipintoja.
  • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän interiöörin tai maison chic -kartanoromantiikkaan..

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

 

Liukuovikaappi jättää sisustukseen liikkumavaraa

Liukuovikaapilla saat lisää tilaa: ovien aukeamiselle ei tarvitse varata erikseen lattiapinta-alaa. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saadaan koko huone tuntumaan avarammalta.

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä! 

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin

 

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun alla olevalla lomakkeella.

Varaa maksuton keittiösuunnittelu