Keittiösuunnittelu Sotkamo

 

AINA Sotkamo

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kiinteät kaapistot – inspiroidu laajasta mallistosta, kotimaisesta laadusta ja tuhansista värivaihtoehdoista! Meiltä saat kaiken suunnittelusta asennukseen. AINA Sotkamo palvelee kaikkia Kainuun sisustajia, remontoijia ja rakentajia aika Vuokatista Kuhmoon asti.

Yhteystiedot

Osoite: Keskuskatu 2, 88600 Sotkamo, Suomi

 

Jouni Väisänen

050 526 1493

jouni.vaisanen@krphalli.fi

 

Riikka-Mari Sutinen

040 739 1374

riikka-mari@luovatoimistosutinen.fi

 

Timo Niskanen

0451976166

timo.niskanen@ainakeittiot.fi

 

Yritys: Kainu Keittiöt Ky

 

Kun haluat Kainuussa palvelua AINA keittiöt -myymälässä, voit astella KRP-hallimyymälään Sotkamon ydinkeskustassa. Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 – 17 ja lauantaisin kello 9 – 14.

Myymälässä saat apua myös sisustussuunnitteluun, sillä Riikka-Mari Sutinen on tavattavissa myymälässä sopimuksen mukaan. Asennus järjestyy näppärästi ja KRP palvelee myös sinua myös kodin remonttiasioissa.

I-malliset keittiöt

Katso I-mallisten keittiökokonaisuuksien esimerkkihinnat.

Katso hinnat

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Voit varata meiltä maksuttoman suunnitteluajan, vaikka vasta haaveilisit uudesta keittiöstä, kylpyhuoneen remontista tai vaikkapa makuuhuoneen tai kodinhoitohuoneen säilytysjärjestelmien uusimisesta.

Maksuttomaan suunnitteluun sisältyy:

 • tarvekartoitus
 • selkeät mitat kohteesta
 • havainnekuvat asiantuntijan esitteleminä
 • budjettilaskelma eri osa-alueista ja tietenkin tarkka loppusumma.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Miksi valita Aina Sotkamo?

 

 • Saat käyttöösi kokeneiden asiantuntijoiden näkemykset suunnittelusta toteutukseen. 
 • Kalusteet ovat kotimaista tilaustyötä, joten ne istuvat varmasti kotiisi sekä teknisesti että ilmeeltään.
 • Toimitusaikamme on usein vain kaksi viikkoa! 
 • Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla. 
 • Ainan koko tuotanto on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

 

 

 

Keittiön suunnittelu ja remontti Kainuussa

Aina Sotkamon tiimi suunnittelee ja asentaa sinulle keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu yhdistyvät. Lukuisista malleista ja väreistä voidaan luoda juuri sinun kotiisi ja makuusi sopiva keittiö, halusit sitten pelkistetyn modernia tyyliä tai lämpöisen kodikasta tunnelmaa – tai jotain siltä väliltä.

 

Mallistoihimme saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

 

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen rauhallinen tunnelma luodaan hyvällä suunnittelulla. Kun säilytysjärjestelmät ovat kunnossa, on järjestys helpompi pitää yllä – ja hyvä järjestys auttaa myös vähentämään huonepölyn määrää ilmassa. Makuuhuoneeseen sopivat kiintokalusteet luovat tilan unelle ja harmoniselle tunnelmalle.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että tunnelmallisia klassikoita. Sisustuksen yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

 

Kauniit, kosteutta hylkivät kaapistot kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Sotkamo loihtii sekä kylpyhuoneeseen että kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä. Käytännöllisyys ja kauneus on mahdollista yhdistää kitkattomasta ammattilaisen avulla.

 • Kosteisiin tiloihin voidaan tuoda suomalaisen luonnon elementtejä Decor-kuoseilla, ja tunnelmaan luo kodikkuutta esimerkiksi puumainen laminaattipinta. 
 • Pelkistetyn tyylin ystäville tarjolla on skandinaavista, modernia ilmettä.
 • Kuoseja, värejä ja vetimiä yhdistelemällä viedään tunnelma vaikkapa luksuskylpylän sisustukseen tai kartanoromantiikkaan.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin saat Aina Sotkamosta vain aikaa ja kosteutta kestäviä ja helppohoitoisia kalusteita. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

 

Liukuovikaappi luo huoneeseen tilaa sekä mahdollisuuksia

Liukuovikaappi ei vie tilaa huoneesta, koska kaappien oville ei tarvitse suunnitella avautumistilaa erikseen. Valitsemalla valoa heijastavat, kirkaspintaiset tai peilipintaiset ovet saat koko huoneen tunnelman avartumaan ja valaistumaan.

Liukuoven taakse saa kuitenkin luotua monipuoliset säilytysjärjestelmät; erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. 

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut aina yhdessä asiakkaan kanssa. Värivalikoimasta ja erilaisista rungoista kootaan ratkaisu, joka sopii juuri sinun kotiisi. Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä! 

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin

 

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun alla olevalla lomakkeella.

Varaa maksuton keittiösuunnittelu