Keittiösuunnittelu Kuusamo

 

AINA Kuusamo

Keittiöt, kylpyhuoneet, kiinteät kaapistot, makuuhuoneet ja kodinhoitohuoneet– inspiroidu mallistosta ja tuhansista värivaihtoehdoista! AINA Kuusamo palvelee Posion, Sallan, sekä Taivalkosken alueella ja koko Koillismaalla.

Saat ammattilaisen avuksesi materiaalien suunnittelusta aina remontin toteutukseen asti. Palveluksessasi on täydellinen sisustusmyymälä Kuusamossa. Toimitusaikamme on nopeimmillaan vain kaksi viikkoa! Palvelemme ajanvarauksella!

 

Yhteystiedot

Huoparintie 10, 93600 Kuusamo, Suomi

 

Petra Mustonen

0503117872

petra.mustonen@ainakeittiot.fi

 

Yritys: Koillismaan Osuuskauppa S rauta Kuusamo

 

Upeasta myymälästämme löydät uusimmat materiaalit ja mekanismit. Tutustu trendikkäisiin kodin kalusteratkaisuihin. Saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen. Täydellinen sisustusmyymälä palveluksessasi arkisin 7 – 18 ja lauantaisin 9 – 14.

Petra Mustonen on asiakaspalvelun ammattilainen isolla A:lla. Hänellä on laaja osaaminen kalusteiden lisäksi myös rakentamisesta, ja osaaminen on käytössäsi yhden soiton päässä.

I-malliset keittiöt

Katso I-mallisten keittiökokonaisuuksien esimerkkihinnat.

Katso hinnat

Ota ensimmäinen askel unelmaasi kohti: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluaika kannattaa varata, vaikka keittiön remontointi olisi vasta haaveissa, tai haluaisit vasta tiedustella, millaisia vaihtoehtoja voisi löytyä uudistamaan kylpyhuonetta tai selkeyttämään kodinhoitohuonetta. 

Asiantuntijamme avulla:

  • kirkastat tarpeesi 
  • saat selkeät mitat kohteesta
  • inspiroidut havainnekuvista
  • saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä Koillismaalla!

 

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Miksi AINA Kuusamo?

 

AINA keittiöiden Kuusamon myymälässä sinua palvelevat kodin uudistamisen asiantuntijat visioiden kirkastamisesta toteutukseen saakka. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne sopivat varmuudella kotiisi.

Toimitusaikamme on useimmiten vain kaksi viikkoa, joten pääset nauttimaan tuloksista ja uudesta sisustusilmeestä nopeasti.

Remonttien hinnat pysyvät meillä järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla, eivätkä piilokulut yllätä. 

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

 

Keittiön suunnittelu ja remontti

AINA Kuusamon tiimi luo sinulle keittiön, jossa valitsemasi tyyli, kestävyys ja korkea, kotimainen laatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä yhdistellään sinun näköisesi keittiö, halusit sitten skandinaavisen pelkistettyä tyyliä tai klassikoiden ajattomuutta.

 

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoon!

 

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä kiinnostavimpia uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Löytyisikö makuuhuoneesi uusi ilme täältä?

 

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Kuusamo remontoi kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilavuutta ja käytännölliset ratkaisut viihtyisyyttä unohtamatta. Esimerkiksi pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma erilaisilla Decor-elementeillä, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut sujuvoittavat jokaista arkipäivää.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina niin aikaa kuin kosteutta kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

 

Liukuovikaappi säästää tilaa


Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, sillä ovien avaamiselle ei tarvitse jättää erillistä alaa. Valoa heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti. 

Liukuovikaappiin saadaan piilotettua esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Ovien takana voi käytännössä olla pukeutumishuoneen toiminnallisuudet.

Suunnittelemme tiloihin istuvat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä sinun silmääsi miellyttävän kokonaisuuden.

Liukuovikaappien hankinta Kuusamossa ja muualla Koillismaalla kannattaa aloittaa meiltä! 

Tutustu säilytysjärjestelmiin

 

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun alla olevalla lomakkeella.

Varaa maksuton keittiösuunnittelu