Keittiösuunnittelu Kainuu

 

AINA Kainuu

Keittiöremontit, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontit Kajaanissa ja muualla Kainuussa. Ammattitaitoinen suunnittelu, asiakaslähtöinen palvelu, nopea toimitus ja kotimaisuus − järkevään hintaan!

 

Yhteystiedot

Pohjajoentie 145, 87970 Jormua

 

Timo Niskanen

0451976166

myynti.kainuu@ainakeittiot.fi

Yritys: Kainu Keittiöt Ky

 

Suunnitelmissa keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontoiminen? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä suunnitteluun?

Olemme apunasi Kajaanissa ja muualla Kainuussa, kaipasit sitten keittiön suunnittelua, kylpyhuoneen uudistamista, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen kalusteiden järkevöittämistä. Koko projekti hoituu kanssamme ryhdikkäästi alusta loppuun.

Palvelemme sinut vaikka omassa kodissasi, ja saat kauttamme myös ammattitaitoisen asennuksen.

I-malliset keittiöt

Katso I-mallisten keittiökokonaisuuksien esimerkkihinnat.

Katso hinnat

Varaa maksuton suunnitteluaika!

Ilmainen suunnittelu sisältää:

 • Mittauksen ja tarvekartoituksen
 • Havainnekuvat suunnittelijasi esittelemänä
 • Budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman
 • Inspiroivan kuvaston.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä.

Varaa aika heti!

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun

Miksi Aina Kainuu?

 • Sinua palvelee kokenut asiantuntija koko matkan suunnittelusta toteutukseen.
 • Kalusteet valmistetaan tilauksesta, joten ne istuvat kotiisi tismalleen.
 • Toimitusaika on vain 2–4 viikkoa.
 • Käytämme energiatehokasta kotimaista tuotantoa. Tuotteillamme on Avainlippu.
 • Hinnat pidetään kilpailukykyisinä fiksulla suunnittelulla.
 • Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

Mitä et saa meiltä:

 • Alennusmyynteihin verhottuja piilokuluja.
 • Loputtomiksi venyviä tai kesken jääviä remontteja.
 • Puolivillaista laatua.

 

Inspiroidu keittiön suunnittelusta, nauti käytännöllisyydestä

Yhdistä keittiön suunnittelussa ja remontoinnissa tyyli, kestävyys ja korkea laatu! AINA Kainuusta löydät omalta tuntuvan keittiömallin, olivat toiveissasi valoisa, skandinaavinen muotoilu, moderneimmat uutuudet tai ajattomat klassikot. 

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistomme

 

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Rauhoita makuuhuone unelle! Toimivat kalusteet suorastaan kutsuvat järjestelemään vaatteet kaappiin, eikä niitä enää tule jätettyä tuoleille. Hyvin suunnitellut kiintokalusteet myös auttavat vähentämään huoneilmassa leijuvaa pölyä.

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Uudista makuuhuoneesi

 

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Kun kylpyhuone tai kodinhoitohuone on aika remontoida, kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Tiedämme, miten kylpyhuonekalusteilla luodaan pieneenkin tilaan spa-tunnelma, ja miten kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut helpottavat arkea.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä! Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla. Puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaanpehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone

 

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi ratkaisee pienen tilan haasteita: ovien avautumiselle ei tarvitse jättää tilaa, ja huone myös tuntuu avarammalta. Esimerkiksi mallistoomme kuuluvassa Magia-liukuovikaapissa on elegantisti valoa heijastavat liukuovet, jonka ohella mm. lasipinta tai kirkas peili avartavat interiööriä.

Liukuoven taakse saadaan loihdittua hyvin monipuolisesti erilaisia säilytysjärjestelmiä. Esimerkiksi makuuhuoneen tai vaatehuoneen liukuovikaappi voi kätkeä sisäänsä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä! 

Tutustu säilytysjärjestelmiin

 

Varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun alla olevalla lomakkeella.

Varaa maksuton keittiösuunnittelu