AINA- Keittiöt Espoo ja Länsi-Uusimaa

 

Keittiöt, kylpyhuoneet ja kiinteät kaapistot – inspiroidu mallistosta ja tuhansista värivaihtoehdoista! Meiltä saat kaiken suunnittelusta remontin toteutukseen asti, jopa 2 viikossa! AINA Espoo palvelee Kauniaisissa, Kirkkonummella ja muualla Länsi-Uudellamaalla.

Yhteystiedot:

Lautamiehentie 1, 02770 Espoo

Myymälä avoinna

Ma-Pe 10-18

La sopimuksen mukaan.

 

Sanja Lenardic
0400306576
sanja.lenardic@ainakeittiot.fi

 

Kari Enholm

0400 813320

kari.enholm@ainakeittiot.fi

 

Ida Kaarkoski

045 3142606

ida.kaarkoski@ainakeittiot.fi

 

Outi Kallio

040 8312495

outi.kallio@ainakeittiot.fi

 

Merele Soolo

0440 919698

merle.soolo@ainakeittiot.fi

 

Harkitsetko keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontoimista? Toivoisitko ammattilaisen näkemystä alkuun pääsemiseksi tai vaikka koko projektin toteuttamiseen?

Aina Espoo palvelee Länsi-Uudellamaalla, kaipasit sitten keittiösuunnitelmaa, kylpyhuoneen uudistamista, makuuhuoneeseen toimivaa kaapistoa tai kodinhoitohuoneen kalusteiden järkevöittämistä. Koko projekti hoituu kanssamme ryhdikkäästi alusta loppuun.

 

I-malliset keittiöt

Katso I-mallisten keittiökokonaisuuksien esimerkkihinnat.

Katso hinnat

Ensimmäinen askel kohti entistäkin kauniimpaa ja käytännöllisempää kotia: Varaa maksuton suunnitteluaika!

Suunnitteluajasta on iloa, vaikka vasta haaveilisit keittiöremontista, kylpyhuoneen uudistamisesta tai toimivammasta kodinhoitohuoneesta. 

Asiantuntijan avulla:

  • kirkastat tarpeesi 
  • saat selkeät mitat kohteesta
  • inspiroidut havainnekuvista
  • saat budjettilaskelman eri osa-alueista ja tarkan loppusumman.

Suunnittelu onnistuu myös etänä tai kotikäynnillä!

Miksi Aina Espoo?

 

Aina Espoossa sinua palvelevat kokeneet asiantuntijat koko matkan suunnittelusta toteutukseen. Varsinaiset kalusteet valmistetaan tilaustyönä, joten ne istuvat kotiisi.

Toimitusaikamme on poikkeuksellisen nopea, usein vain kaksi viikkoa! Hinnat pidetään järkevinä fiksulla suunnittelulla ja logistiikalla. 

Tuotantomme on energiatehokasta ja kotimaista. Meillä on myös Avainlippu.

Kattava takuu ja remontille joustava rahoitus.

 

Keittiön suunnittelu ja remontti

Aina Espoon avulla saat keittiön, jossa tyyli, kestävyys ja kotimainen huippulaatu yhdistyvät! Lukuisista malleista ja väreistä loihditaan yksilöllinen keittiö, halusit sitten pelkistettyä muotoilua tai ajattomia klassikoita.

 

Mallistoihin saat yli 60 erilaista kalusteovea 8 000 sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa. Maaliovet on suunniteltu Sherwin & Williamsin kanssa, joka toimittaa maalit esimerkiksi auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen.

Ihastu keittiömallistoomme!

 

Makuuhuoneen kalusteet, vaatekaapit ja hyllyt

Makuuhuoneen toimivat kiintokalusteet:

  • kutsuvat järjestelmään kaiken kaappiin
  • rauhoittavat tilasta unelle suotuisan
  • vaikuttavat myös unihygieniaan vähentämällä ilmassa leijuva pölyä

Kiintokalusteiden ja vaatekaappien mallistomme sisältää sekä ultramoderneja uutuuksia että suomalaisten tuttuja suosikkeja. Tunnelman yhtenäisyys ei jää väreistä kiinni: saat useimmat kalusteovet  8 000 eri sävyssä ja useissa eri Decor-kuoseissa.

Tutustu makuuhuoneen kiintokalusteisiin

 

Kosteutta kestävä kaapisto kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen

Aina Espoosta saat kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tilan tuntua, toiminnallisuutta ja viihtyisän tunnelman. Esimerkiksi pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan luoda spa-tunnelma, ja kodinhoitohuoneen fiksut säilytysratkaisut ilahduttavat jokaisena arkipäivänä.

Kokeile rohkeasti eri sävyjä ja kruunaa kokonaisuus näyttävillä vetimillä! 

Suomalaista luontoa tilaan kutsutaan Decor-kuoseilla, ja puumainen laminaattipinta tuo tunnelmaan pehmeyttä. Pelkistetyn yksilöllistä tyyliä etsivälle tarjolla on lukuisia moderneja ovipintoja.

Kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin valmistamamme kalusteet ovat aina kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sovitetaan yksilöllisesti pieniin, suuriin ja haastavankin muotoisiin tiloihin.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! 

 

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovikaappi jättää huoneeseen enemmän tilaa, sillä ovien avaamiselle ei tarvitse jättää erillistä alaa. Heijastavilla, kirkaspintaisilla ja peilipintaisilla ovilla tila avartuu myös visuaalisesti. 

Liukuovikaappiin saadaan käytännöllisesti kätkettyä esimerkiksi erilaisia hyllyjä, koreja, tankoja, solmiotelineitä tai ulos kääntyviä pukeutumispeilejä. Se vastaa parhaimmillaan toiminnallisuudeltaan jopa pukeutumishuonetta.

Suunnittelemme tiloihin sopivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Kaappien ovien ja runkojen värivalikoima on laaja: autamme sinua kokoamaan niistä oman näköisen ratkaisun.

Kodin säilytysjärjestelmien hankinta kannattaa aloittaa meiltä! 

Tutustu käytännöllisiin säilytysjärjestelmiin

 

Soita tai lähetä viesti – katsotaan yhdessä, minkälaisia taikoja voisimme kotonasi tehdä!

Varaa maksuton keitiösuunnittelu