KALUSTEOVET

Laadukasta ilmettä kotiin

AINA-kalusteovien laatu pohjautuu yli 25 vuoden kokemukseen maaliovien tuotannosta. Kotimaiset ovemme valmistetaan mittatilauksena, käsityöperinteitä vaalien ja laatua kunnioittaen. Tehtaallamme on käytössä on nykyaikaista teknologiaa, joka paitsi kunnioittaa luontoa ja ympäristöä myös mahdollistaa  tuotannon kustannustehokkaasti.

Kaikki maalatut ovimallit ja myös erikoismittaiset kalusteovet ovat saatavana jopa 8 000 eri värissä! Suosituimmissa väreissä kalusteovet toimitetaan jopa alle kahdessa viikossa, erikoisimmissa väreissä toimitusaika vaihtelee kahdesta kolmeen viikkoon. Maalioviin voit valita myös mieleisesi kiiltoasteen.

 

 

Maaliovituotantomme on suunniteltu yhteistyössä Sherwin & Williamsin kanssa. Sherwin & Williams toimittaa maaleja globaalisti mm. auto-, lento- ja avaruusteollisuuteen – maalimme kestävät siis kovemmankin arjen sankarin käytössä.

Decor-kuosimallistosta löydät muun muassa upeat puukuosit, jotka sointuvat väreiltään esimerkiksi parkettilattiaan. Decor-ovilla rakentuu niin modernin kuin perinteisenkin keittiön ilme. Lisäksi upeasti kiiltävät Decor lux -kuosit ovat saatavilla suosittuun Ajaton-ovimalliimme.

Ota yhteyttä lähimpään AINA-ammattilaiseen! Autamme mielellämme sinua toteuttamaan keittiöunelmasi.

Ota yhteyttä lähimpään AINA-myymälään

Kotimaiset kalusteovet

Ristikko-ovet

Lasiovet

Levyovet

Decor-kuosit

Decor-kuoseilla eloa kotiin

Decor-kuosimallistostamme löydät muun muassa upeat puukuosit, jotka sointuvat väreiltään esimerkiksi keittiön parkettilattiaan. Decor-ovilla rakentuu niin modernin kuin perinteisenkin keittiön ilme.

Lisäksi upeasti kiiltävät Decor lux -kuosit ovat saatavilla suosituimpaan Simple-ovimalliimme.

Decor-kuosit

Musta

Ruoste

Matta antrasiitti

Matta valkoinen

Wanha harmaa tammi

Valkoinen sileä

Valkoinen puunsyy

Vaaleanharmaa puunsyy

Vaalea saarni

Vaalea omena

Tummanruskea puunsyy

Tummanharmaa puunsyy

Pyökki

Muta

Lumenvalkoinen

Kulunut vaalea puu

Jäkälä

Hiekka

Helmiäinen

Aitotammi

Decor lux -kuosit

Harmaa Decor lux

Musta Decor lux

Valkoinen Decor lux

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Löydä lähin AINA-myymälä 

Ylös