Tule mukaan AINAn tiimiin

AINAn toiminnassa yhdistyvät kotimaisuus, laaja valikoima ja korkea asiakastyytyväisyys. Pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden ja mukavien työkaverien parissa.

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin hakemus.

Avoimet työpaikat

Keittiösuunnittelija / -myyjä, Herttoniemi, Helsinki

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kotimaisia AINA-keittiöitä, sekä muita kodin kiintokalusteita. Mallistomme on mittamuuntuva ja sisältää yli 8000 väriä.

Työ on itsenäistä ja haastavaa, mutta palkitsevaa. Työ vaatii huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Hakijalla katsomme eduksi myyntityökokemuksen ja hyvät neuvottelutaidot. Tärkeää on olla aidosti kiinnostunut alasta, myynnillinen, rehellinen ja luottamusta herättävä.

Työsuhde etuna saat lämpimän autopaikan parkkihallistamme ja ilmaisen upean kuntosalin käyttöoikeuden työpaikkasi yläkerrassa.

Työ on liikkuvaa, joten tarvitset omaa autoa, jonka käytöstä maksamme kilometrikorvauksen.

Haetaan kahta ammattilaista ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit vapaamuotoiset hakemukset voi laittaa sähköpostilla: jaana.vaakanainen@ainakeittiot.fi

AINAn missio

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Uskomme, että jokainen voi edullisesti ja jouhevasti löytää juuri itselleen sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.

AINA YKSILÖLLISYYS EDELLÄ

Koemme, että jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja yksilölliset oman kotinsa asettamat vaatimukset. Siksi tarjoamme palvelua heistä jokaiselle. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä.

AINA SUOMALAISUUDEN PUOLESTA

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen, joka maailman muuttuessa erottuu edukseen. Kotimainen tuotanto on myös energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää hinnat matalina sekä vähentää hiilijalanjälkeä.

AINA LAADUKASTA PALVELUA

Taistelemme remontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta.

AINA JOKAISELLE SOPIVA BUDJETTI

Tiedämme, että laatua voi tarjota kohtuulliseen hintaan hyvällä suunnittelulla. Satsaamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen, jotta hinnat pysyvät kilpailukykyisinä. Teemme kaiken tilaustyönä, joten emme maksa turhaan isoista varastotiloista.

Haluatko kuulla lisää työmahdollisuuksista?

Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja osaamisestasi.