Tule mukaan AINAn tiimiin

AINAn toiminnassa yhdistyvät kotimaisuus, laaja valikoima ja korkea asiakastyytyväisyys. Pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden ja mukavien työkaverien parissa.

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin hakemus.

Avoimet työpaikat

Vantaan AINA-myymälään etsitään toiminimellä toimivaa kalustemyyjää.

AINA on kotimainen, innovatiivinen  ja kasvuhakuinen keittiömerkki. Aina lanseerattiin vuoden 2017 lopulla ja nyt meillä on jo 30 myymälää ympäri Suomea. Pyrimme olemaan kehityksen aallonharjalla sekä valikoiman että digitaalisen markkinoinnin osalta. Tuotamme tällä hetkellä noin 500 digitaalista liidiä kuukaudessa, joista yli puolet haluaa meiltä tarjouksen. Hyödynnämme myynnissä CRM-järjestelmää, tämän avulla myyntiprosessin kiinnivetoprosentti on yli 40.
Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja alan kokemusta omaavaa henkilöä, joka pääsee suunnittelemaan ja myymään Suomen laajinta kaluste valikoimaa ja toteuttamaan asiakkaiden unelmia. Alan kokemuksen lisäksi toivomme innovatiivista ja avointa suhtautumista digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin. Sinulle on luonnollista palvella asiakkaita sekä kasvotusten että online.
Vantaan myymälämme sijaitsee osoitteessa Petikontie 3. Myymälä toimii sinulle asiakastapaamisten lisäksi konttorina mutta työtä voit tehdä myös etänä. Iso osa työstä on myös asiakkaiden palvelemista heidän kotonaan.
Saat käyttöösi nykyaikaiset apuvälineet aina suunnitteluohjelmasta CRM:ään.

Liikevaihtomme on voimakkaassa kasvussa, joten toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään!

Yhteydenotot: Henrik Rytinki,  tel:0449792817 henrik.rytinki@ainakeittiot.fi

___

Joensuun AINA-myymälään etsitään toiminimellä toimivaa kalustemyyjää.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja alan kokemusta omaavaa henkilöä, joka pääsee suunnittelemaan ja myymään Suomen laajinta kaluste valikoimaa ja toteuttamaan asiakkaiden unelmia.

Joensuun myymälä sijaitsee Carlsonin yhteydessä osoitteessa:
Nurmeksentie 6, 80100 Joensuu

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Alisaan tai Kariin.

Alisa Lehto
044 987 6291
alisa.lehto@ainakeittiot.fi

Kari Kauhanen
0400 656 003
kari.kauhanen@ainakeittiot.fi

Tällä hetkellä meillä ei ole muita avoimia työpaikkoja, mutta voit laittaa avoimen työhakemuksen osoitteeseen asiakaspalvelu@ainakeittiot.fi

AINAn missio

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Me
Uskomme, että jokainen voi jouhevasti löytää juuri omaan tyyliin ja budjettiin sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.

AINA YKSILÖLLISYYS EDELLÄ

Koemme, että jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja yksilölliset oman kotinsa asettamat vaatimukset. Siksi tarjoamme palvelua heistä jokaiselle. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä.

AINA SUOMALAISUUDEN PUOLESTA

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen, joka maailman muuttuessa erottuu edukseen. Kotimainen tuotanto on myös energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää hinnat matalina sekä vähentää hiilijalanjälkeä.

AINA LAADUKASTA PALVELUA

Taistelemme remontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta.

AINA JOKAISELLE SOPIVA BUDJETTI

Tiedämme, että laatua voi tarjota kohtuulliseen hintaan hyvällä suunnittelulla. Satsaamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen, jotta hinnat pysyvät kilpailukykyisinä. Teemme kaiken tilaustyönä, joten emme maksa turhaan isoista varastotiloista.

Haluatko kuulla lisää työmahdollisuuksista?

Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja osaamisestasi.