Takaisin blogiin

Miksi valita AINA-keittiöt?

Kodin kalusteremonttia suunnitellessa yksi tärkeimmistä tekijöistä (ellei jopa tärkein!) on sen toteuttajan valinta. Kokosimme tähän blogiin kuusi syytä, miksi kodin kalusteremontin toteuttajaksi kannattaa valita AINA-keittiöt.

1. Laaja ja monipuolinen valikoima

Meiltä löydät kiintokalusteet kaikkiin kodin huoneisiin – keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja eteiseen.

Kalustevalikoimaamme kuuluu niin moderneja uutuuksia kuin ajattomia klassikoitakin. Myös väri- ja materiaalivaihtoehtoja on lukuisia! Esimerkiksi kalusteovia on saatavilla jopa 8 000 erilaisessa sävyssä.

Laaja ja monipuolinen valikoimamme takaa sen, että meiltä löytyvät sopivat kalusteratkaisut jokaiseen makuun ja tyyliin.

2. Kestävyyttä ja korkeaa laatua

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita mahdollisia materiaaleja ja mekanismeja, jotta voimme taata niiden kestävyyden ja korkean laadun. Pitääksemme laatua myös yllä, panostamme tuotteidemme jatkuvaan laaduntarkkailuun.

Tuotteillemme annamme jopa 25 vuoden takuun. Lue lisää takuustamme klikkaamalla tästä!

3. Suomessa valmistettu

Tuotteemme valmistaa lapinlahtelainen Mellano Oy, joka on tehnyt kodin kalusteita jo yli 25 vuoden ajan. Suomalainen luonto on meille erittäin tärkeä, ja otammekin sen huomioon kaikissa tuotantoprosessimme vaiheissa.

Siitä, että tuotteemme valmistetaan Suomessa, kertoo myös meille myönnetty Avainlippu!

4. Jokaiseen budjettiin sopivat kalusteratkaisut

Olipa budjettisi sitten isompi tai pienempi, me voimme auttaa. Laajan ja monipuolisen valikoimamme ansiosta pystymme räätälöimään jokaiseen budjettiin sopivat kalusteratkaisut!

Tarjoamme myös edullista ja joustavaa rahoitusratkaisua – tutustu siihen tarkemmin klikkaamalla tästä!

5. Nopea toimitusaika

Toimitusaikamme on erittäin nopea. Saat meiltä kalusteet asennettuna jopa kahdessa viikossa tilauksestasi!

Nopeasta toimitusajasta huolimatta emme tingi tuotteidemme laadusta tai työmme huolellisesta toteutuksesta.

6. Palvelemme ympäri Suomen

Palvelemme jo 24:ssä myymälässä ympäri Suomen aina Helsingistä Kuusamoon!

Ammattilaisemme ovat valmiina toteuttamaan juuri sinun kalusteremonttisi. Pidämme asiakkaamme tyytyväisinä muun muassa kuuntelemalla heitä, tuomalla uusia ideoita ja pysymällä annetussa budjetissa.