Takaisin blogiin

Keittiön kodinkoneiden valinta

Keittiöremonttia suunnitellessa kalusteiden lisäksi tärkeässä asemassa ovat erilaiset kodinkoneet, kuten uuni, liesi, jääkaappi ja pakastin. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon uuden keittiön kodinkoneita valitessa? Millaiset kodinkoneet sopivat juuri sinun keittiöösi? Lue alta AINA-keittiöiden vinkit kodinkoneiden valintaan!

 

1. Lähde liikkeelle tarpeistasi

Laitetaanko keittiössäsi ruokaa päivittäin? Pitääkö jääkaapissasi mahtua säilyttämään suurperheen ruoat? Asuuko kodissanne innokas marjastaja tai sienestäjä, joka tarvitsee suuren pakastimen? Kodinkoneita valitessa kannattaa lähteä aina liikkeelle omista tarpeista. Joku meistä tarvitsee keittiöönsä kaksi jääkaappia, toinen taas pärjää ilman mikroaaltouunia ja kolmas haluaa ehdottomasti blenderin, jolla voi tehdä päivittäin smoothieita.

 

Savoy keittiö

 

2. Ulkonäöllä on merkitystä

Ulkonäön merkitystä ei kannata vähätellä. Jos keittiössä vietetään paljon aikaa, on tärkeää, että se myös miellyttää omaa silmää. Kodinkoneita on saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Sinulla on siis mahdollisuus valita juuri sinun keittiösi ilmeeseen sopivat kodinkoneet.

 

3. Kodinkoneiden uudet ominaisuudet

Kodinkoneet kehittyvät kovaa vauhtia, ja niihin tulee jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja toimintoja. Pyrolyysiuuni esimerkiksi puhdistaa itse itsensä polttamalla sisässään olevan lian. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan pyyhkiä uuni kostealla liinalla. Kannattaa siis perehtyä tarkasti kodinkoneiden tuotetietoihin. Jos bongaat kodinkoneen, jossa on sinun arkeasi helpottava ominaisuus tai toiminto, kannattaa sellainen valita.

 

 

4. Pieneenkin tilaan mahtuu paljon

Erityisesti pienissä keittiöissä tilat, joihin kodinkoneiden pitäisi mahtua, saattavat olla kortilla. Onneksi kodinkoneita on saatavilla nykyään todella kompaktin kokoisina! Valikoimissa on myös erilaisia yhdistelmäkodinkoneita. Uunissa voi esimerkiksi olla myös mikroaaltouunin ominaisuudet!

 

5. Panosta kotisi käytetyimpiin kodinkoneisiin

Mieti, mitä kodinkoneita sinun keittiössäsi käytetään kaikista eniten. On kannattavaa panostaa juuri niiden ominaisuuksiin, toimintoihin ja sijoittamiseen keittiössä!

 

AINA-keittiöiden ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat sinua mielellään myös kodinkoneiden valinnassa. Katso, missä sijaitsee lähin AINA-myyjäsi, varaa maksuton suunnitteluaika ja saat suunnitelman sekä hinta-arvion keittiöremontistasi! Suunnitteluaika ei sido sinua keittiöremontin tilaamisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *