Takaisin blogiin

Esittelyssä erikoisia keittiöitä

Jännittäviä materiaaleja, yllättäviä värejä, hassuja muotoja ja uskomattomia kalusteita – näitä villejä ratkaisuja harvat suomalaiset valitsisivat omaan kotiinsa. Ehkä ainutlaatuisista keittiöistä voi kuitenkin napata pari vinkkiä oman keittiön persoonallisen ilmeen luomiseen. Esittelemme seuraavaksi neljä erikoista keittiötä, jollaisia et ole ennen nähnyt. Katso ja päästä luovuutesi valloilleen – onko näistä joku sinun tuleva keittiösi?

1. Voimakkaat värit

Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/465559680201192859/

Mitä mieltä olet tästä voimakkaiden värien yhdistelmästä? Keittiötä hallitsee kirkkaan turkoosi sävymaailma ja sisäänkäynti on helakanpunainen! Punaista tehoväriä on vahvistettu pienillä yksityiskohdilla, kuten kahvipannulla, kulhoilla ja keittiöpyyhkeillä. Kokonaisuuden täydentävät tummat keittiökaapit. Uskaltaisitko itse valita näin rohkean ratkaisun omaan kotiisi?

2. Trendikkäästi boheemi ja maanläheinen

Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/336081190937160046/

Kiehtovatko sinua luonnollisuus ja raikkaat värit? Sitten tämä boheemi keittiö saattaa olla sinun tyyliäsi! Avainasemassa ovat ihanan vihreät kasvit ja kirkkaat värit – unohtamatta mielenkiintoisia kuvioita. Tässä keittiössä välitilaa hallitsee erikoinen laatoitus ja tyylin viimeistelee erilainen kattovalaisin! Ehkäpä tästäkin rohkeasti erilaisesta keittiöstä voisi ottaa vaikutteita ja tuoda raikkaan tunteen myös omaan keittiöön?

3. Yhdistelmä tummia ja kirkkaita värejä

Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/247979523214790824/

Betoniseinä keittiöön? Tässä erilaisessa keittiössä harmaa betoni toimii hyvin – varsinkin, kun kattoa koristavat jykevät puuparrut. Seinähyllyillä olevat värikkäät esineet hyppäävät esiin aivan uudella tavalla harmaata seinää vasten. Keittiön ilmeen kruunaa jättimäinen tumma kattokruunu. Muitakin koriste-esineitä on ripoteltu ympäri huonetta – keittiökin voi olla täynnä taidetta!

4. Akvaario

Kuva: https://www.pinterest.com/pin/444730531929145855/

Mielenkiintoisempaa keittiösaareketta saa hakea! Tähän erikoiseen keittiöön on upotettu oikea akvaario saarekkeen alaosaan. Miltäköhän tuntuisi laittaa ruokaa, kun oikeat kalat uiskentelisivat alapuolella? Jos innostuit, mutta haluat säästyä kalojen hoidolta, ei hätää! Me AINA-keittiöillä voimme tehdä sinulle oman ”akvaarion” printtilasilla, joka on huomattavasti oikeaa akvaariota helppohoitoisempi versio. Jos keittiösaarekkeen kokoinen akvaario kuulostaa liian massiiviselta, on mahdollista myös saada akvaario printtilasina keittiön välitilaan.