Takaisin blogiin

Ihana, kätevä aamiaiskaappi

aamiaiskaappi - Näköisiä kulmia
Näköisiä kulmia

Yksi yleisimmistä keittiöongelmista on laskutilan puute. Keittiökoneet ja laitteet vievät kallisarvoista pöytäpinta-alaa muulta toiminnalta. Aamiaiskaappi on toimiva ratkaisu pulmaan.

Siis mikä ihmeen aamiaiskaappi? Aamiaiskaappi on pikkuhiljaa löytämässä tiensä suomalaisiin keittiöihin. Se on alunperin tarkoittanut kaappia, johon saa piiloon aamiaisella käytettävät tarvikkeet. Leivänpaahtimen, kahvinkeittimen, kupit ja murot. Mutta sinne voi kätkeä muitakin usein käytettäviä kodinkoneita.

Aamiaiskaapin sisällä on pistorasia, joten tarvittava laite on helppo ottaa käyttöön. Jos kaappi on pöytätason päällä, voi esimerkiksi kahvinkeittimen vetää kaapista käytön ajaksi ulos ja sitten taas palauttaa kaapin kätköihin.

Aamiaiskaapin idea sopii varsinkin eleettömään skandinaaviseen keittiöön, mutta myös runsaammat tyylit hyötyvät lisääntyneestä laskutilasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *