Tilaa keittiö verkkokaupasta!

AINA-keittiöiden suunnittelutyökalulla voit testata, miltä haaveesi näyttää! Valitse pohjakuva, anna mitat ja anna idean tulla.

Voit tehdä keittiösuunnitelman AINAn suosituimmalla Simple-kalusteovella ja verkkokauppavalikoiman työtasoilla, välitiloilla, vetimillä sekä kodinkoneilla. Voit valita kuoseja, värejä ja materiaaleja – ja lopuksi tilata keittiösi ammattilaisen konsultaation kautta.

Laajennamme suunnittelutyökalun elementtivalikoimaa tulevaisuudessa. Jos et löydä tästä verkkokaupan valikoimasta mieleisiä kalusteita, tutustu AINAn laajempaan valikoimaan ja varaamalla maksuton suunnitteluaika AINA-ammattilaiselta!

Miten verkkokauppa ja suunnitteluohjelma toimivat?

1.

Valitse sopiva keittiömalli

Valitse keittiösi mallia vastaava pohja tai valmiiksi rakennettu keittiö.

2.

Muokkaa huoneen ulkoasua

Muokkaa huoneen mittoja, kalusteiden paikkoja ja värejä sekä materiaaleja.

3.

Valitse keittiökalusteet valikoimastamme

Valitse ala- ja yläkaapit sekä kodinkoneet.

4.

Suunnittele mieleisesi keittiö

Muokkaa kalusteiden kokoa ja kuoseja. Voit myös vaihtaa seinien ja lattioiden materiaaleja sekä värejä.

5.

Tarkasta yhteenveto

Viimeistele keittiösuunnitelmasi, jolloin saat sille myös kokonaishinnan. Voit halutessasi palata takaisin muuttamaan keittiötäsi.

6.

Tilaa keittiösi

Tilaa keittiösi, varaa aika konsultaatioon, tallenna suunnitelmasi ja jaa se sosiaalisessa mediassa.

I-Keittiö

I-keittiössä kalusteet ovat yhdellä seinällä. Muokkaa kalusteiden lukumäärää, mittoja, sijaintia ja pintamateriaaleja. Halutessasi voit vaihtaa myös seinä- ja lattiapintojen värit.

L-Keittiö

AINA L-keittiössä kalusteet ovat kahdella seinällä. Muokkaa kalusteiden lukumäärää, mittoja, sijaintia ja pintamateriaaleja.

U-Keittiö

AINA U-keittiössä kalusteet ovat kolmella seinällä. Muokkaa kalusteiden lukumäärää, mittoja, sijaintia ja pintamateriaaleja.

II-Keittiö

AINA II-keittiössä kalusteet ovat kahdella vastakkaisella seinällä. Muokkaa kalusteiden lukumäärää, mittoja, sijaintia ja pintamateriaaleja.

Tarvitsetko apua keittiösuunnitelman kanssa? Varaa maksuton suunnittelu!

Verkkokaupassa voit suunnitella keittiösi verkkokaupan valikoimalla, tallentaa suunnitelmasi ja lähettää tilauksesi tarkastettavaksi lähimpään AINA-myymälään.

Voit myös varata maksuttoman suunnitteluajan, jolloin saat samalla laajemman valikoiman käyttöösi!

Autamme mielellämme viimeistelemään suunnitelmasi ja varmistamme, että keittiö palvelee tarpeitasi.

Ota yhteyttä

 

Näin suunnittelet verkkokaupassa.

Lataa ohjeet PDF-tiedostona.

Lataa tästä

1.

Muotoile tila vastaamaan tilaa johon suunnittelemasi keittiö on tulossa

Luo huone täyttämällä pituus, leveys ja korkeus. Mitat ilmoitetaan millimetreinä.

Muokkaa tarvittaessa huoneen muotoa lisäämällä väliseiniä ja pilareita. Voit myös lisätä ikkunoita ja ovia sekä vaihtaa niiden paikkoja, voit säätää niiden kokoa ja sijaintia klikkaamalla objektia ja täyttämällä oikeat mitat.

2.

Aseta keittiökalusteet

Nyt on aika asettaa kalusteet! Napsauta Tuotevalikoima -kuvaketta, valitse ensin alakaapit, laatikostot, uuni, allaskaappi, tiskikone ja kylmälaitteet ja mahdolliset korkeat kaapit. Valitse vähintään yksi 2+1 laatikosto, jotta saat kätevän laatikon aterimia varten.

Kun valitset tuotteen, voit valita valikoimasta mitat ja saranan puolen sekä tuotteen sijoitussuunnan. Huomaa hinnanmuutos kun teet muutoksia keittiösi ulkoasuun ja ominaisuuksiin.

Valitse sitten halutessasi kylmälaitteet ja korkeat kaapit.

Huomioithan että mikäli sijoitat kylmälaitteet ala- ja yläkaappia vasten kannattaa valita väliin jääkaapin irtosivu, se tulee valita myös jääkaapin ja pakastimen väliin ja pakastimen toiselle puolelle, mikäli jääkaappi ei tule seinää tai korkeaa kaappia vasten. Mikäli jääkaappi tulee seinää vasten kannattaa kaapin ja seinän väliin asettaa 10cm peitelevy, jotta jääkaapin oven avaaminen on helppoa eikä ovi kolhi seinää.

Yläkaappeja valitessa kiinnitä huomio astiakaapin, liesituulettimen ja mikro-kaapin sijaintiin.

3.

Kysymysmerkin takana on ohjeita kuvakulman ja tuotteiden ohjauksen hallintaan

Jos kuvakulman tai tuotteiden ohjauksessa on haasteita, kannattaa kurkata ohjeet kysymysmerkin takaa. Muistathan että voit myös suoraan varata maksuttoman suunnitteluajan lähimmästä AINA-myymälästäsi.

4.

Valitse pintamateriaalit ja varusteet

Valitse ylä ja alakaappien, työtasojen ja välitilan materiaalit sekä vetimet. Huomioithan että sävyt toistuvat hieman erilaisena eri näytöillä sekä kotisi valaistuksessa. Jos haluat poistaa suunnitelmasta välitilan, klikkaa Välitilan valintakohdasta löytyvää oranssia painiketta.

5.

Valitse huoneen pintamateriaalit vastaamaan toiveitasi

Lattian ja  seinän materiaalit eivät sisälly tilaukseesi, mutta ne toivottavasti auttavat hahmottamaan miltä keittiösi tulee näyttämään.

6.

Lähetä tilauksesi tarkastettavaksi

Kun olet valmis paina “Tallenna”-kuvaketta ja lähetä tilaus sen jälkeen tarkastettavaksi.

24 tunnin sisällä tilauksesi lähettämisestä AINA-ammattilainen ottaa yhteyttä jolloin voitte käydä tilauksesi läpi, muokata sitä tarvittaessa ja vahvistaa tilauksesi.

7.

Voit myös varata ajan maksuttomaan konsultaatioon tai tallentaa suunnitelmasi

Mikäli kaipaat apua suunnitteluun autamme mielellämme! Voit myös tallentaa suunnitelmasi myöhempää hetkeä varten.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Löydä lähin AINA-myymälä